Εδώ βρίσκεις πάντα κάτι ξεχωριστό!!!

Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο προσφέρει ξεχωριστής ποιότητας αλλά και εμφάνισης, προϊόντα, λειτουργεί ήδη στο διαδίκτυο. Εδώ μπορεί να βρει κανείς σαπούνια ελαιολάδου, χειροποίητα οικολογικά κεριά και χειροποίητα κεραμικά. Αξίζει ο κόπος να το επισκεφθεί κανείς, με το δεδομένο κιόλας ότι η προσπάθεια έχει ευβοϊκό χρώμα.

Σαπούνι ελαιολάδου
Η προσφορά του ελαιολάδου στον άνθρωπο δε σταματά μόνο στη διατροφή. Το σαπούνι ελαιολάδου σήμερα, δικαιωμένο και καταξιωμένο από το χρόνο, είναι το πιο αγνό και πολυτελές προιόν καθαρισμού και υγιεινής φροντίδας.

Χειροποίητο οικολογικό κερί
Κεριά από 100% αγνό ελληνικό μελισσοκέρι σας προσφέρουν καθαρή, ζεστή φλόγα και υγιεινή ατμόσφαιρα. Καθώς και κεριά όπου αναμείχθηκαν με οικολογική σόγια με κερί μέλισσας ως δεύτερη εναλλακτική λύση για ακόμα περισσότερο χρόνο καύσης.

Χειροποίητα κεραμικά
Σχεδιασμένα αποκλειστικά για τη Filyra σε σύγχρονες μορφές, ασυνήθιστες, χωρίς να εγκαταλείπονται ταυτόχρονα και τα παραδοσιακά σχήματα.
Θα βρείτε σαπουνοθήκες σε σχέδια ιδιαίτερα, απλά, άβαφα και αδιακόσμητα έως πρωτότυπα με λαμπερά υαλώματα και χρώματα.

Επισκεφθείτε το ΕΔΩ

One thought on “Εδώ βρίσκεις πάντα κάτι ξεχωριστό!!!

  1. Έχω ήδη δοκιμάσει δυο σαπούνια. Το ένα με την αλόη και το άλλο με το μέλι. Ποιοτικά προϊόντα από άνθρωπο που έχει σπουδάσει τι και πως. Έχω δοκιμάσει (και χρησιμοποιώ) και το υγρό σαπούνι προσώπου αλλά και την κρέμα προσώπου! Ευτυχώς που τα βρήκα γιατί το πρόσωπό μου είχε ανάγκη από λίγη (έως πολύ!) φροντίδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*