ΧΑΛΚΙΔΑ: Η Αστυνομία στην Υπηρεσία των Τραπεζών: Η απόλυτη ξεφτίλα της …ερμαφρόδιτης κυβέρνησης (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία ισχυρών Αστυνομικών Δυνάμεων σήμερα το μεσημέρι στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ακινήτου συμπολίτης για οφειλές προς τις τράπεζες. Έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο, βρέθηκαν στις 2 το μεσημέρι μέλη της πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών, προκειμένου να παραδώσουν ψήφισμα στην Συμβολαιογράφο, η οποία όμως δεν άνοιξε την πόρτα της, οπότε το έριξαν από κάτω. Στο σημείο ωστόσο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις των Μ.Α.Τ. προκειμένου να προστατεύσουν την Συμβολαιογράφο και διενεργήσει τον πλειστηριασμό με την ησυχίας της και φυσικά ν’ αποτρέψουν τις αντιδράσεις των μελών της Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών. Πρόκειται για την απόλυτη ξεφτίλα μιας Κυβέρνησης, η οποία εκλέχτηκε με σύνθημα: Κανένα σπίτι στα χέρια Τραπεζίτη και τώρα επιστράτευσε τους Αστυνομικούς, οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα, προκειμένου να αρπάξει τις περιουσίες των γονιών τους, των αδελφών τους, των συγγενών τους και των φίλων τους!!!

2 thoughts on “ΧΑΛΚΙΔΑ: Η Αστυνομία στην Υπηρεσία των Τραπεζών: Η απόλυτη ξεφτίλα της …ερμαφρόδιτης κυβέρνησης (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. “Πρόκειται για την απόλυτη ξεφτίλα μιας Κυβέρνησης’….Μιλάμε για επίπεδο”δημοσιαγραφίας”…..ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    Δεν μας είπατε όμως οι γνωστοί 5 γραφικοί της Χαλκίδας ποιανού “φτωχού” το σπίτι υπερασπίζονται και για πόσα χρέη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος ήταν αυτός που του πήραν την περιουσία. Γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά ποιοι ήταν αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν. Όσο για την απόλυτη ξεφτίλα της Κυβέρνησης, την επανυπογράφουμε!!! Όταν εκλέγεσαι με το σύνθημα “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” και συνεχίζεις καθιερώνοντας τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς είσαι ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!! Όσον αφορά το επίπεδο της δημοσιογραφίας που ασκούμε, είναι προφανές ότι το προσαρμόσαμε στο επίπεδο της Κυβέρνησης!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*