Η απόλυτη οφθαλμαπάτη: Κι όμως αυτό το δέντρο δεν κινδυνεύει να πέσει!!!

Πρόκειται για ένα κυπαρίσσι στο κοιμητήριο του Μονοδρίου, το οποίο έχει γείρει και στηρίζεται σε ένα άλλο δέντρο με κίνδυνο να αποτελέσει την απαρχή ντόμινο για όλη τη συστάδα με απρόβλεπτους κινδύνους για τους πολίτες που επισκέπτονται το κοιμητήριο. Και όμως, αυτό το δέντρο, δεν κινδυνεύει να πέσει, σύμφωνα με την απόλυτη διαβεβαίωση του Αντιδημάρχου Δημήτρη Μούντριχα!!!

Την καταγγελία για την επικίνδυνη παγίδα στο κοιμητήριο του Μονοδρίου έκανε ο Μπάμπης Γκαρούτσος στο Star Κεντρικής Ελλάδας. Ο κος Γκαρούτσος κατήγγειλε ότι το δέντρο βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση εδώ και μήνες, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι του Δήμου, δεν έχει γίνει το παραμικρό για την ασφαλή απομάκρυνση του δέντρου.

Απαντώντας στον Μπάμπη Γκαρούτσο, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δ. Μούντριχας, τόνισε ότι ο Δήμος δεν διαθέτει γερανοφόρο μηχάνημα κατάλληλο για την απομάκρυνσή του, υποστηρίζοντας ότι, ή θα έρθει μηχάνημα από τη Χαλκίδα ή θα βρεθεί τρόπος με κάποιες σκαλωσιές να κοπεί τμηματικά. Δεν είπε ωστόσο πότε θα γίνει αυτό, ενώ διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι το δέντρο δεν κινδυνεύει να πέσει και να μην ανησυχούν. Προφανώς, οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο κος Γκαρούτσος, αποτελούν την απόλυτη οφθαλμαπάτη και θα πρέπει να συμπεριληφθούν στο βιβλίο Γκίνες!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*