Ζλακώνη: Ανεβαίνω και σε αυτοκίνητο και σε γερανό και σε μηχανάκι και όπου χρειαστεί!

Σοβαρή κόντρα στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν λίγο μεταξύ της Ελένης Μιτζιφίρη και της Λίλιαν Ζλακώνη. Η κα Μιτζιφίρη υποστήριξε ότι θέλει αναλυτικά όλες τις δαπάνες του ΔΟΑΠΠΕΧ για το καρναβάλι γιατί ο κόσμος θέλει να μάθει τι έδωσε ο οργανισμός για την διοργάνωση. Παράλληλα, η κα Μιτζιφίρη έβαλε ζήτημα για το αυτοκίνητο του ΔΟΑΠΠΕΧ το οποίο μπαίνει στην Παραλία της Χαλκίδας και παρκάρει.
“Δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε οδηγό. Η Mercedes που λέτε είναι ένα μερσεντάκι 20ετίας το οποίο χρησιμοποιεί ο ΔΟΑΠΠΕΧ για να γίνονται οι καθημερινές εργασίες” είπε η Λίλιαν Ζλακώνη και συμπλήρωσε: “Εγώ δεν οδηγώ. Ανεβαίνω όμως και σε αυτοκίνητο και σε φορτηγό και σε γερανό και όπου αλλού χρειαστεί για να γίνει η δουλειά μας. Όταν μάλιστα ήμουν στην καθαριότητα ανέβαινα και σε μηχανάκι”
Αναφορικά δε με τα έξοδα του Καρναβαλιού, τόνισε χαρακτηριστικά: “Όλα αυτά που ζητάτε αναλυτικά είναι ανηρτημένα στο Διαύγεια και είναι φανερά. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που η Επίτροπος μας τα ενέκρινε αμέσως” Και η Λίλιαν Ζλακώνη κατέληξε: “Η δική μου νομιμότητα είναι πεντακάθαρη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*