Οι Νέοι Ορίζοντες στηρίζουν το σωματείο “Άγγελοι στη Γη”

Απουσίαζε η αντιπολίτευση από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20 Αυγούστου και η απουσία αυτή ήταν συνειδητή και για πολιτικούς λόγους. Ωστόσο, καθώς στα θέματα ημερήσιας διάταξης υπήρχε και το θέμα της παραχώρησης από τη ΔΕΗ χώρου στο σωματείο “Άγγελοι στη Γη” προκειμένου να ιδρυθεί κέντρο απασχόλησης, φροντίδας και παραμονής παιδιών και εφήβων με ειδικές ανάγκες, οι Νέοι Ορίζοντες έστειλαν επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς, τονίζοντας ότι, συντάσσονται με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου. Αναλυτικά η επιστολή:

ΠΡΟΣ : 1. ΔΙΟΙΚΗΤΗ Δ.Ε.Η./ κ. Παναγιωτάκη                                               Κύμη, 10.09.2018

  1. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ/Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη Κώστα.

                                                             /Αντιπεριφερειάρχη κ. Σπανό Φάνη.

  1. ΠΡΌΕΔΡΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ/κ.Πιλάτη  

 

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, πρώην Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, σας δηλώνουμε ότι, κατά το συμβούλιο της 20ης Αυγούστου 2018 δεν παρευρεθήκαμε, για πολιτικούς λόγους και πάντως ανεξάρτητους των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Παρ΄ όλα αυτά θεωρούμε ηθικό χρέος να υπερθεματίσουμε υπέρ της 192/2018 απόφασης της συγκεκριμένης συνεδρίασης, ήτοι «Σχέδιο Παροχής Υπηρεσιών Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης, Φροντίδας και Παραμονής» του Σωματείου Άγγελοι στη Γη.

Οι «Άγγελοι της Γης» είναι η μοναδική δομή στην περιοχή του Δήμου μας με εξειδίκευση στη φροντίδα παιδιών-εφήβων-ενηλίκων με ειδικές ικανότητες.

Το αίτημά τους για παραχώρηση χώρου, από τη ΔΕΗ στη θέση Μπρινιάς-πρώην Λιγνιτωρυχείο, σ΄ ένα κτίσμα 250 τ.μ., είναι το ελάχιστο σε σχέση με το στόχο του Σωματείου.

Για μας αποτελεί προτεραιότητα η με όποιο τρόπο συνδρομή στο σωματείο «Άγγελοι της Γης» του δήμου Κύμης-Αλιβεριου και συνεπώς δηλώνουμε τη συναίνεσή μας  στην 192/2018 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αλλά και την με κάθε τρόπο αρωγή μας στο έργο του εν λόγω σωματείου.

 

Δημήτρης Θωμάς

 

Μπάτσα-Θωμά Αρετή                                                       Ντόβολης Βασίλειος

 

Μέξη Μαργαρίτα                                                               Ντούρας Ευστράτιος

 

Κιούσης  Νικολαος                                                            Μπουρίκας Δημήτριος

 

Βλάχος Αναστάσιος                                                          Ποθητάκης Άγγελος

 

Παππάς Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*