Παρουσίαση βιβλίων της Εύας Μάγκου (φωτογραφίες και βίντεο)

Μια βραδιά με έντονο λογοτεχνικό ενδιαφέρον, εκτυλίχτηκε σήμερα, Τρίτη, 28/11/2017, στις 6 το απόγευμα, στον πολυχώρο “Τέχνης Δρώμενα” στη Χαλκίδα. Η συγγραφέας Εύα Μάγκου, παρουσίασε τα δύο βιβλία της: “Κυνηγώντας το χρόνο” και “Αλ Μπάνο και Χούλια”. Πρόκειται για δύο μυθιστορήματα τα οποία διακρίνονται για την ενδιαφέρουσα πλοκή τους, τον άψογο χειρισμό του λόγου και την συναισθηματική διερεύνηση των ηρώων, η οποία φτάνει στα όρια της ψυχολογικής ανάλυσης, όχι μόνο για εκείνους αλλά και για τον αναγνώστη, ο οποίος, στα πρόσωπα των έργων θα βρει πολλά δικά του χαρακτηριστικά. 

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Κυνηγώντας το χρόνο” είπε η Μιχαέλα Ναλπάντογλου, ενώ η Έρρικα Σεραφειμίδου μίλησε για το “Αλ Μπάνο και Χούλια”

Στην κατάμεστη αίθουσα, η συζήτηση που αναπτύχθηκε ήταν ιδιαίτερα ζεστή, διερευνητική και ουσιώδης, ενώ ακούστηκαν οι απόψεις, όχι μόνο της συγγραφέως αλλά και του κοινού. Το ύψος της βραδιάς, το υψηλό επίπεδο της συζήτησης και του προβληματισμού, προκύπτουν από τα δύο βίντεο αλλά και τις φωτογραφίες που ακολουθούν. 

2 thoughts on “Παρουσίαση βιβλίων της Εύας Μάγκου (φωτογραφίες και βίντεο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*