ΧΑΛΚΙΔΑ: Κάποιοι ζητάνε 50ευρα, κάποιοι θέλουν “χοντρά” – ελάχιστοι κάνουν ενημέρωση!

Το σκηνικό που έχει στηθεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης στη Χαλκίδα έχει πολύ πλάκα, όντας ταυτόχρονα και απογοητευτικό, τόσο για την εικόνα των Μέσων Ενημέρωσης όσο και για την ίδια την ενημέρωση των πολιτών.
Έχοντας απομακρυνθεί για ένα διάστημα δύο περίπου χρόνων από το χώρο (χωρίς να τον εγκαταλείψω) διαπιστώνω ότι …έχω χάσει επεισόδια καθώς συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, τα οποία χρήζουν διερεύνησης.
Για παράδειγμα, κάποιοι ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης (τώρα με το ίντερνετ όλοι μπορούν να γίνουν ιδιοκτήτες), γυρνούν από εδώ κι από εκεί, ζητώντας 50ευρα προκειμένου να γράψουν κάτι καλό για τους τοπικούς πολιτικούς πρωταγωνιστές. Διαφορετικά τους “κράζουν”.
Κάποιοι άλλοι λειτουργούν διαφορετικά. Θέλουν χοντρά πακέτα, προκειμένου να γράψουν τον …καλό τους λόγο. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί, οι οποίοι έχουν ξεχάσει ότι παριστάνουν τους δημοσιογράφους και έχουν πλάσει στο μυαλό τους την εικόνα του πολιτικού παράγοντα για τον εαυτό τους!!!
Η υπόθεση έχει πλάκα, όντας ταυτόχρονα και τραγική. Τραγική, πρώτα απ όλα για τους ίδιους τους αυτοαποκαλούμενους “δημοσιογράφους”, τραγική και για τους πολίτες που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει. Για τους γνώστες το θέμα έχει την αστεία του πλευρά. Παρακολουθείς τις προβλέψιμες κινήσεις τους και σε πιάνουν τα γέλια!!!

Κοσμάς Σορόπουλος

One thought on “ΧΑΛΚΙΔΑ: Κάποιοι ζητάνε 50ευρα, κάποιοι θέλουν “χοντρά” – ελάχιστοι κάνουν ενημέρωση!

  1. Φοβάμαι πως ο πολίτης ξέρει και αδιαφορεί τι θα του περάσουν μέσα από τα ΄μέσα΄ (μαζικής διάβρωσης) που διαθέτουν. Το χειρότερο όμως είναι όταν ο πολίτης ξέρει και αδιαφορεί και δεν ΄ψάχνει΄ ποιος του πουλάει φύκια για μεταξωτούς …παράγοντες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*