Ανοιχτή Επιστολή του Συλλόγου Φίλων Μουρτερής – Διαμαρτύρονται για την ύδρευση

Προς: Δήμαρχο, Νομάρχη, Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη, απέστειλε ο Σύλλογος Φίλων Μουρτερής. Μεταξύ άλλων ανεφέρει….

Κύριοι, σας γνωστοποιούμε το σοβαρό πρόβλημα της περιοχής μας που αφορά την ύδρευση της Μουρτερής – Μερκουρίου και Στομίου Μουρτερής. Εδώ και ημέρες δεν έχουμε καθόλου νερό!
Το πρόβλημα είναι διαχρονικό και ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, όπου η περιοχή μας συγκεντρώνει λουόμενους από την ευρύτερη περιοχή.
Οι υπάρχουσες υποδομές αφορούν τις ανάγκες προηγούμενων δεκαετιών, πράγμα που δεν ισχύει σήμερα λόγω της αυξημένης δόμησης των τελευταίων ετών. Οι ανάγκες έχουν δεκαπλασιαστεί όσον αφορά τις κατοικίες, με αποτέλεσμα να μην επαρκεί το νερό, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες.
Με δεδομένο ότι το ήδη υπάρχον πηγάδι έχει πολύ χαμηλή στάθμη νερού, διεκδικούμε το δικαίωμά μας για πόσιμο δικό μας νερό και προτείνουμε διάνοιξη γεώτρησης που να μας παρέχει επαρκές πόσιμο νερό για την περιοχή μας.
Θεωρούμε πως το να φέρουμε νερό από γειτονικά χωριά και να γεμίζουμε την δεξαμενή, το να βαθύνουμε το ήδη υπάρχον πηγάδι ή το να δανειστούμε νερό από γειτονικά χωριά, αφενός θα μας φέρει σε διαμάχη μαζί τους, αφετέρου είναι ημίμετρα και δεν μας ικανοποιούν για τους λόγους που έχουμε προαναφέρει.
Θεωρούμε δεδομένη την υποστήριξή σας στο σοβαρό πρόβλημα της περιοχής μας.
Μετά τιμής
Σύλλογος Φίλων Μουρτερής
Τηλ. Επικοινωνίας:
Κα Στέφου: 6937.483610

Πηγή: Eviavima

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*