ΖΩΔΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 24-25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 

ΚΡΙΟΣ

Απροσδόκητες εκπλήξεις θα γεμίσουν το Σαββατοκύριακό σας Κριαράκια μου και..μην πείτε όχι γιατί θα σας αποζημιώσουν.Οι νέες γνωριμίες και η κοινωνική ζωή μπορεί να φέρουν πολλές ευκαιρίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο βοηθά σχέσεις και γνωριμίες να πάρουν τα πάνω τους.Μην φορτωθείτε με υποχρεώσεις συγγενικών προσώπων,είναι ευκαιρία για χαλάρωση αυτό το διήμερο.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με απαιτήσεις,ίσως φέρει και προβλήματα οικογενειακά.Στην πορεία εξελίσεται όμορφα και η διάθεση να περάσετε καλά με το σύντροφο και τα παιδιά σας είναι μεγάλη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρότι έχετε μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστείτε και να αναδιοργανωθείτε αυτό το διήμερο,θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με υποθέσεις δικών σας ανθρώπων και να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους.

 

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές αυτο το διήμερο,η δουλειά είναι σε πρώτο πλάνο κι οι σκέψεις των οικονομικών υποχρεώσεων είναι βραχνάς.Απολαύστε το σπίτι σας και μην σκέφτεστε όλο τα οικονομικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με αργούς ρυθμούς αλλά κρύβει εκπλήξεις..η σελήνη περνά στον Καρκίνο στον κοινωνικό περίγυρο.Κάποια σημαντική συνάντηση προωθεί τα επαγγελματικά σας κι αν είναι καλλιτεχνικού περιεχομένου,ακόμα περισσότερο.

 

ΖΥΓΟΣ

Περίεργο Σαββατοκύριακο αυτό..οι προσδοκίες σας είναι υπερβολικές κι η εξέλιξή τους αδύνατη κατω απο την δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας με τον Αρη.Παρ΄όλα αυτά δεν θα λείψει ο ρομαντισμός.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει την αυτοπεποίθησή σας και ενισχύει τα φιλόδοξα σχέδιά σας.. εκμεταλευτείτε την αλλά όχι για τζογο! Αφροδίτη κι Ουρανός φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προωθήστε τα οικονομικά θέματα με μεγάλη προσοχή βέβαια γιατί οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις περνοδιαβαίνουν έξω απο την πόρτα σας.Η Κυριακή είναι πιο χαλαρή μέρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Εκφραστείτε ανοιχτά λέγοντας αυτά που σκέφτεστε δίχως να προκαλέσετε τους άλλους.Μην ξεχνάτε πως ο Άρης είναι σε ένα τομέα που προκαλούνται εύκολα αντιπαραθέσεις λόγω ανταγωνισμού.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια σκαμπανεβάσματα δεν αποκλείονται αυτό το διήμερο στα εργασιακά σας,προσέξτε τι ξοδεύετε και πως..φροντίστε την υγεία σας και μην αδιαφορήσετε αν παρουσιαστεί ένα θέμα εκεί.

 

ΙΧΘΥΣ

Οι σωστές συνεργασίες φέρνουν αρκετά κέρδη,εκμεταλευτείτε την εύνοια των πλανητών,ιδιαίτερα της σελήνης που κινούμενη στον Καρκίνο βελτιώνει τις διαροσωπικές σχέσεις.Γίνετε ευέλικτοι για να αποφύγετε τα κωλύματα απο τις τρικλοποδιές των περιστάσεων.

 

 

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα www.alkhstis.gr

Για την καθημερινή αστρολογική σας ενημέρωση
συντονιστείτε στον Eύριπο 90 fm στη Χαλκίδα
9.10 το πρωϊ στη ροή της δευτερης ώρας της
δίωρης εκπομπής της Νίκης Σμπιλίρη.Στο
διαδίκτυο ακούστε live..Evripos 90fm